Hopp til innhold

Vindskift sesongavslutning

Vindskift avsluttet året 2016 på KNS. Vi var så heldige å få inspirerende innlegg fra skipper Espen, deltager Viknan, Pøbelprosjektansvarlig Jon og gjestebesøk fra eventyreren Thorleif Thorleifsson.
Espen forklarte engasjert om hvordan han hadde en fantastisk seiltur til Grønland og nå følte han for å dele sin kunnskap og hobby. Vindskift gjorde det mulig for ham å kunne kombinere sin favoritt hobby med å bidra til samfunnet. Dette gir ham mye.
Viknan hadde digget å seile i den grad at han hadde bedt rektor om å spre informasjon om Vindskift på skjermene på skolen. Etter mye entusiasme fra Viknan hadde rektor gått med på dette.
Jon fra Pøbelprosjektet ønsket at det var flere foreninger som Vindskift. Deltagerne fra pøbelprosjektet hadde kost seg ut på havet. Aktivitetstilbud er ikke alltid like tillgjengelig, så Vindskifts arbeid er viktig fortalte han.
Thorleif Thorleifsson hadde et fantastisk foredrag om sin seiltur med Børge Ousland rundt Nordpolen på en sommer. Med hans engasjement og energi satt alle igjen med inspirasjon og en liten følelse av å faktisk ha vært med på turen. Han dro linken til at Vindskift kan være med å få mennesker til å se at man kan gjøre livet til et eventyr.
Etter en begivensrik kveld med mat og kaker, hyggelige mennesker, foredrag og presentasjon av Vindskifts sesong dro vi hjem med en god følelse i magen. Sesongen 2016 har vist oss at det er behov for en orgasnisasjon som Vindskift. Neste sesong 2017 skal vi jobbe enda hardere for å se hvordan Vindksift kan bli bedre, nå ut til flere mennesker og fortsette å spre glede.

3 kommentarer

  1. Jørgen på 8. juni 2017 kl 16:18

    For en gjeng

  2. Trine på 8. juni 2017 kl 16:18

    Veldig bra

  3. Lasse på 8. juni 2017 kl 16:18

    Veldig gode brownies. Var veldig spennende. Takk for meg

Legg igjen en kommentar

Scroll til toppen