Hopp til innhold

Om oss

Vindskift betyr at vi vil hjelpe andre til å oppleve spennende og nye skift i sin egen hverdag. Vi lover ikke at Vindskift kommer til å forandre det store bildet- men det er den lille forskjellen som betyr noe.

Vindskift er et prosjekt som vi har drømt om å starte i mange år.  Vi  har vært så heldige å vokse opp i et miljø der det var enkel tilgang til  vannaktiviteter. Følelsen vi får når vi er ute på havet er frihet, glede og eventyrlyst. Med Vindskift ønsker vi å dele disse følelsene, opplevelsene og samholdet med andre som ikke har opplevd dette før.

​Konseptet er forholdsvis enkelt; Vindskift tar ansvaret for å være et bindeledd mellom folk med båt/seilere og grupper som ikke har tilgang til seiling fra før av. Vi organiserer slik a de får muligheten til  en ny  og annerledes seilopplevelse i Oslofjorden.

KNS støtter oss med midler slik at dette prosjektet er mulig.

3632511

Susanne Wexels (30)

Susi

Susi har seilt i KNS siden hun var 8 år og  jobbet som instruktører i mer enn 12 år. Jobber til daglig som prosjektleder i Coupler.

Favorittrett: Pastapesto.

9895976

Ida Patel Hellum (31)

Ids

Ids har seilt i KNS siden hun var 8 år og  jobbet som instruktører i mer enn 12 år. Jobber til daglig som montessorilærer.

Favorittrett: babaganoush.

3027249

Hedda Anker Hvinden (37)

Hedda

Hedda har jobbet som windsurfing instruktør i 5 år. Om vinteren jobber Hedda som ski og snowboardinstruktør i Oslo Vinterpark.

Favorittrett: pizza.

elisabethwithsportsgear2_orig

Ella Monrad Hansen (31)

Ella

Elisa har seilt i KNS siden hun var 8 år. Hun jobber til daglig som konsulent i PWC.

Favorittrett: Kebab og ost.

Hedda Sørensen

Hedda Sørensen (36)

Lille Hedda

Lille Hedda har vokst opp med båt siden hun var liten, og nå seiler hun mye på Athene som er en aktiv frivillig Vindskift båt.

Hun er utdannet ergoterapeut, og brenner spesielt for prosjektet Vindskift Funkis.

Favorittrett: Boller og bananer

Felles kontakt informasjon: vindskift@gmail.com

Scroll til toppen