Hopp til innhold

Jeg ønsker å delta

Målet er å få med ulike grupper ut på tur to ganger i måneden. Fokuset vårt er integrering. Vi kommer til å seile i båter som er omtrent 20 fot eller større og det vil alltid være en ansvarlig som har seileerfaring ombord i båten. Det er ingen krav til alder, svømmeerfaring eller noe spesielt utstyr. “Kom som du er” er utgangsgpunktet for alle deltakere som vil være med.

Hvis du kjenner en organisasjon som kunne benytte seg av tilbudet, ikke nøl med å ta kontakt. Del også gjerne hjemmesiden vår med mennesker/ grupper som kan være interessert.  Vi er tilpasningsdyktige med tanke på tidspunkt for båttur, men det må være utenom arbeidstid.

Vi ønsker å ta med din organisasjon eller andre grupper du mener passer til dette prosjektet ut på seiltur. Vindskift er avhengig av at folk melder seg på og vi vil først og fremst takke deg for at du viser interesse. Vi kommer til å komme med nærmere informasjon senere. Dersom det er noe du lurer på, skriv det i kommentarfeltet så skal vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Scroll til toppen